A könyv

A Pozitív Projektmenedzsment egyszerre szemlélet és tudástár. Szemléletként a projektmenedzsment keretrendszerét biztosítja, tudástárként pedig minden, a stakeholderek elköteleződését, együttműködését és elfogadási készségük kialakítását, fenntartását  biztosító eszközt magában foglal, amit általában a “soft eszköztárba” sorol a projektmenedzsment szakirodalom. Továbbá ide tartoznak azok a “nice to have” programok, tevékenységek, melyek első látásra nem feltétlenül szükségesek, hatásuk azonban fontossá teszi őket.

Tovább

Lehetsz társszerző

Társszerzőnek várunk, ha valódi projekt élményed van akár projekt vezetőként, projekt tagként vagy termék felhasználójaként szereztél pozitív tapasztalatokat.

Tovább

Pozitív Attitűd tippek PM-eknek

Attitűdünk átragad másokra

2019-04-24

 A szemléleted ragadós. Például:  • Ha elkötelezett, izgatott vagy a projekteddel kapcsolatosan, mások is így éreznek majd.

  • Ha nyugodt, megfontolt maradsz, amikor nehézségek, problémák merülnek fel, a csapatod fókuszáltan oldja kezeli a kihívásokat és a többi stakeholder is megbízik benned, hogy kontrolláltan kezeled a helyzetet.  


Ezért olyan fontos a pozitív szemlélet. Néhány tipp, ami segít abban, hogy pozitív projektmenedzserré válj:

PMSZ - 31. Körkapcsolás konferencia

Egy nap a projektmenedzsment területén jelentkező generációs különbségekről és ezek kezeléséről.

2019-04-09

Miben különböznek, miben más az X, Y, Z generációk értékrendje, s mégis hogyan tudnak együttműködni? Képesek-e a szervezetek, a projektek felkészülni az újabb és újabb generációkra? Mi az az agilis transzformáció?


A generációs különbségek adta izgalmas kérdésekre neves szakemberek adnak választ a PMSZ 31. Körkapcsolás konferenciáján!

PM SZALON 2019. MÁRCIUS

2019-02-26

Helyszín: MagNet Ház, 1062 Bp., Andrássy út 98


Téma: PM Szalon: Beszélgetés, Networking


Előadó: PMSZ Női Klub ( Varga Brigitta, Fodor Andrea, Czifra Júlia, Kovács Ildikó)

2019-03-07 15:30 - 17:30


Előadás címe: Legyél Te is társszerző ! Van egy jó storyd?  Projektmenedzsmenthez kapcsolódó  történed ?