Pozitív ProjektMenedzsment (PPM)

A Pozitív Projektmenedzsment egyszerre szemlélet és tudástár. Szemléletként a projektmenedzsment keretrendszerét biztosítja, tudástárként pedig minden, a stakeholderek elköteleződését, együttműködését és elfogadási készségük kialakítását, fenntartását  biztosító eszközt magában foglal, amit általában a “soft eszköztárba” sorol a projektmenedzsment szakirodalom. Továbbá ide tartoznak azok a “nice to have” programok, tevékenységek, melyek első látásra nem feltétlenül szükségesek, hatásuk azonban fontossá teszi őket.

 

Pozitív Projektmenedzsment 69 000 találat a Goole-n 0,29 másodpercen belül, a projektmenedzsment szóra 7 180 000 találatot találtam 0,37 másodperc alatt. Közel 100-szor több találat van magyarul a projektmenedzsment szóra, mégis azt állítom, hogy a a pozitív projektmenedzsment alapjaiban határozza meg egy projekt eredményességét, hangulatát.

 

A történetgyűjtemény szerzője és társszerzői arra vállalkoznak, hogy saját gyakorlatukból, projekttapasztalataikból merítve egy olyan gyakorlati útmutatót hoznak létre, amely azon túlmenően, hogy a történetek által kézzelfoghatóvá teszik a pozitív projektmenedzsment fogalmát, módszertani, szakmai eszközöket, tippeket is nyújtanak az olvasónak.

 

A pozitív projektmenedzsment történettár egy új irányzat bemutatása a projektmenedzsment iskolákhoz csatlakozva, kiegészíti a PM szemléletet. Gyakorlott projektvezetők, a szakma nagy öregjei emlegetik, hogy "Ez benne van a PM Bookban, csak el kell olvasni! " Meglepő, mégis nagyon ritkán találkozunk vele a mindennapi gyakorlatban. Bízom abban, hogy a könyv elolvasását követően lesznek, akik beemelik a Pozitív Projektmenedzsmentet saját gyakorlatukba.

 

Pozitív Projektmenedzsment szakértői csapatunk vállalja a módszerről szóló tájékoztató programok, demo megtartását, továbbá segítjük a PPM szemlélet elsajátítását projekt szupervízióval, coachinggal és tanácsadással. Keressen minket! office@positiveattitudeconsulting.com v. +36 20 3838199.